1 min læsningMedie: AGF-angriber sælges til sydeuropæisk klub

Sebastian Grønning er ikke slået igennem i AGF, efter sin retur til Superligaen. Nu meldes han på vej til en klub i Sydeuropa.

1 min læsning
Sebastian Grønning er angiveligt snart fortid i AGF.
Foto: Bo Amstrup / Ritzau Scanpix/Ritzau Scanpix.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Et enkelt mål i ni kampe.

Det er tallene for Sebastian Grønning i hans tid i AGF.

Derfor er den 25-årige angriber også blevet rygtet på vej videre til en ny klub. Nu melder BT, at Grønning skifter til en klub i Sydeuropa.

Mediet erfarer, at Grønning har forladt klubbens træningslejr i spanske Marbella for mandag at tage mod den græske ferieø Kreta og klubben OFI Kreta.

Her skal de sidste detaljer omkring et skifte på plads og angriberen skal gennemgå et lægetjek, inden skiftet bliver en realitet.

AGF-boss åbner op om angribers utilfredshed: Han vil væk

OFI Kreta, der ligger nummer ni i den bedste græske række, skulle angiveligt stå klar med en kontrakt, der gælder indtil 2025. Det er netop indtil 2025, kontrakten med AGF lyder på.

Sebastian Grønning skiftede til AGF i sommers efter et ophold uden den store succes i sydkoreanske Suwon Bluewings. Tidligere havde han stor succes for Viborg FF i Superligaen.

Medie: Udlandsdansker nærmer sig comeback i AGF

Dermed tyder det på, at angriberen måske ikke kommer i spil til AGF’s første kamp i Superligaens forårssæson, der bliver spillet i Aalborg mod AaB den 17. februar med kick off klokken 19.00.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer