2 min læsningFCM-kaptajn efter salg af profiler: Havde håbet, at Dreyer ville være her lidt længere

FC Midtjyllands anfører, Erik Sviatchenko, sætter ord på salgene af Evander og Anders Dreyer. Han fortæller samtidig, at han gerne havde set sidstnævne blive i klubben lidt længere.

2 min læsning
Erik Sviatchenko fortæller, at salget af Evander var længe undervejs, men afskeden med Dreyer kom måske lidt som en overraskelse.

Evander og Anders Dreyer har begge vinket farvel, og FC Midtjylland har fået på den gode side af 100 millioner kroner ind i klubkassen.

Det ligner umiddelbart en god case for alle parter, da de to spillere har haft et ønske om at komme til udlandet, samtidig med at FC Midtjylland har tjent de penge, der nu en gang skal til.

Men tilbage står nu en trup, der mangler to særdeles vigtige profiler, som begge har været helt centrale omdrejningspunkter i især offensiven hos forrige sæsons pokalvindere.

FCM-anfører Erik Sviatchenko lægger da heller ikke skjul på, at selvom han forstår både klub og spillere, så skal der findes nogen andre, som kan score mål og lave assists.

Og alt imens salget af Evander var længe undervejs og forventet, så blev Erik Sviatchenko måske lidt mere overrasket, da også Anders Dreyer pakkede sin sager og drog til Belgien.

– Jamen, det er en naturlig ting i fodbold, at når profiler præsterer, så er der interesse og så udmønter det sig oftest i salg.

– Evander var en case, der har været undervejs i lang tid, så det er ikke fordi det kommer som nogen overraskelse.

– Dreyer på den anden side, havde man selvfølgelig håbet på, at han lige kunne have været her i lidt længere tid. Nu kom der bare et for godt tilbud til, at han ikke kunne sige ja til det.

– Så der skal selvfølgelig findes et eller andet, som kan score mål og lave assists – og det er jeg sikker på, at der gør, siger Erik Sviatchenko til campo.dk.

FCM-boss melder ud efter salg af to profiler: Leder efter erstatninger

FC Midtjylland spillede lørdag 0-0 i en testkamp mod 2. Bundesligaklubben St. Pauli.

De har nu en lille måneds tid til at få finpudset formen og få aftalerne på plads, inden portugisiske Sporting venter i Europa League den 16. februar.

FC Midtjyllands første kamp i Superligaen finder sted fire dage senere, hvor lokalrivalerne fra Viborg FF venter ude.

Du kan se interviewet med FCM-anføreren i videoen øverst i artiklen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer