1 min læsningTidligere Barca-spiller arresteret – anklaget for seksuelt overgreb

Flere medier rapporterer, at den tidligere FC Barcelona-spiller Dani Alves fredag er blevet anholdt. Det sker i forbindelse med anklage om seksuelt overgreb.

1 min læsning
Dani Alves er arresteret efter anklager om seksuelt overgreb.
Arkivfoto: Josep LAGO / AFP.

Seksuelt overgreb.

Sådan lyder anklagen mod Dani Alves, der fredag er blevet anholdt, skriver flere spanske medier herunder Marca og Mundo deportivo

Anklagen henviser til en hændelse i forbindelse med den brasilianske spillers besøg på en natklub i Barcelona den 31. december sidste år.

Ifølge Marca kan betegnelsen seksuelt overgreb betyde flere ting i Spanien herunder uønsket befamlelse eller sågar voldtægt. Politiet har ikke oplyst specifikke detaljer i sagen.

Dani Alves stilles nu overfor en dommer, der bestemmer, hvad eventuelle sigtelser mod den 39-årige brasilianer lyder på. Dermed kan det betyde, at den nuværende UNAM Pumas-spiller (mexikansk klub, red.) ikke får kampe lige forløbig. Dani Alves skiftede til klubben i sommers.

Dani Alves anklaget for seksuelt overgreb

Dani Alves er blandt klodens mest vindende fodboldspillere og har spillet i store klubber som FC Barcelona, Paris Saint-Germain, Juventus og Sevilla FC. Det er også blevet til hele 126 landskampe for det brasilianske landshold.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer