2 min læsningSjælden AGF-målscorer: Det har været rigtig hårdt

AGF er netop nu på træningslejr i Spanien. Klubbens 32-årige venstreback Oliver Lund melder om nogle hårde træninger, men kunne glæde sig over at score i torsdagens testkamp.

2 min læsning
Oliver Lund scorede i AGF's testkamp i Spanien.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix.

I AGF er man i fuld gang med at opbygge formen til forårets start.

Missionen har bragt østjyderne på træningslejr i Spanien, hvor klubbens Oliver Lund fortæller, at der bliver trænet hårdt op til forårssæsonen i Superligaen.

Torsdag bød på en testkamp mod et ungarsk hold. Til trods for manglende overskud i kampen, kunne den 32-årige venstreback glæde sig over en sjælden scoring fra egen side.

– Det var dejligt at få scoret igen. Jeg synes ikke, vi spiller en særlig god kamp, men så fik vi da et mål med fra kampen – trods alt, siger Oliver Lund til klubbens hjemmeside.

Medie: AGF-angriber kan være på vej videre – har bejler i Norge

Der er blevet trænet for fuld gas i den spanske træningslejr. Det mener Oliver Lund godt kunne ses i træningskampen mod Diósgyori VTK, der endte 1-1.

– Det har været nogen rigtig hårde træningsdage de senere dage, lige som det skal være. Og det kunne vi godt mærke i dag, hvor det sidste overskud måske ikke var der i alle situationer. Sådan er det i træningskampe nogle gange, og det er også derfor, vi spiller dem – for også at bygge fysisk på, siger han.

Eksperter giver fire bud på nye Brøndby-spillere: Hent dette ‘monster’ i AGF

Næste testkamp for AGF i det spanske er på søndag, hvor holdet møder norske Vålerenga inden returen til Aarhus onsdag. Første opgave i Superligaen i foråret er ude mod AaB den 17. februar. Der er kick off klokken 19.00

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer