2 min læsningBrøndbys Cappis før årets første kamp: Vi skal prøve ting af

Brøndby IF står søndag overfor Hvidovre IF i årets første test, inden det går løs igen i Superligaen. Kampen skal bruges på at lære den nye cheftræner, Jesper Sørensens, ideer af, mener Christian Cappis.

2 min læsning
Christian Cappis ser frem til årets første testkamp.
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix 2021.

Nye ideer og tanker skal prøves af i praksis.

Sådan lyder ordene fra Brøndby IF’s Christian Cappis inden søndagens testkamp mod Hvidovre fra NordicBet Ligaen.

Amerikaneren henviser til ankomsten af den nye cheftræner, Jesper Sørensen, hvis ideer til Brøndbys spil skal afprøves.

– Det har jo været hårdt for kroppen at komme i gang igen, og det er det egentlig altid med de her opstarter, men det er sådan, det skal være. Det er samtidig nu, vi skal lægge på både fysisk og mentalt for at være der, hvor vi gerne vil være. Udover det skal vi jo også lære Jesper Sørensens nye idéer og tanker om, hvordan vi som hold skal spille, så det er en god mulighed for at prøve ting af, siger midtbanespilleren til klubbens hjemmeside.

Succesfuld tidligere Brøndby-målmand: Det var det rigtige

Brøndby spillede seneste testkamp tilbage i december, hvor det lykkedes at slå spanske Tenerife med 4-0. Derfor ser den 23-årige Brøndby-spiller frem til at lægge på den præstation.

– Det bliver dejligt at spille kamp igen og også at få muligheden for at implementere det, vi har løbet og trænet på i de sidste to uger, siger han og fortsætter:

– Vi havde jo senest en rigtig god kamp for en måneds tid siden mod Tenerife nede på træningslejren. Så vi håber, at vi kan levere en præstation, som vi gjorde dernede, for vi spillede en rigtig god kamp, både individuelt og som hold.

Avis: Brøndby har accepteret bud – Maxsø på vej til udlandet

Brøndbys kamp mod Hvidovre spilles som nævnt søndag, og der er kick off klokken 14.00. Kampen kan streames live på Brøndby TV+.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer