1 min læsningDBU ansætter ny landstræner for U18-landsholdet

DBU har fredag lavet en aftale, der gør Morten Eskesen til ny landstræner for U18-landsholdet. Han kommer til fra et cheftrænerjob i FC Helsingør.

1 min læsning
Morten Eskesen bliver ny landstræner for Danmarks U18-landshold
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix.

Claus Nørgaard skiftede i december jobbet som U18-landstræner ud for at blive assistenttræner i Brentford.

Nu har DBU fundet afløseren i form af 54-årige Morten Eskesen.

Han stopper dermed som cheftræner i FC Helsingør i NordicBet Ligaen, når kontrakten udløber, oplyser DBU på sin hjemmeside.

– Vi kender Morten fra tidligere og ved også fra hans præstation med Helsingør, at han kommer med en høj faglighed og vil kunne udvikle de talenter, han får i hænderne. Jeg vil samtidig benytte lejligheden til at sige stor tak til FC Helsingør for at give os og Morten muligheden for at påbegynde samarbejdet, inden hans kontrakt i Helsingør løb ud, siger Kenneth Heiner-Møller, der er talent- og udviklingschef i DBU.

Jesper Sørensen takker DBU for Brøndby-mulighed: Ville opsøge muligheden

Morten Eskesen, der starter i jobbet fra den 1. februar, glæder sig til den nye udfordring som landstræner.

– Både ledelsesmæssigt og fodboldfagligt er det en ny og spændende udfordring. Muligheden for at blive en del af talentudviklingen i dansk fodbold kunne jeg ikke sige nej til. Jeg glæder mig samtidig til at indgå i og bidrage til miljøet omkring landstrænergruppen, hvor vi kan inspirere og sparre med hinanden og i tæt samarbejde med klubberne udvikle de nye talenter, siger han.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer