AaB måtte nøjes med uafgjort i årets første test

AaB var foran hjemme mod FC Fredericia i første test inden forårssæsonen. Alligevel måtte nordjyderne nøjes med uafgjort.

AaB måtte nøjes med uafgjort mod FC Fredericia.

2-2.

Sådan endte den første test for AaB mod FC Fredericia, inden foråret venter i februar.

Kampen bølgede frem og tilbage og nordjyderne var både bagud og foran i træningskampen.

Det startede skidt for AaB, da FC Fredericias Nicklas Røjkær tidligt i kampen kunne bringe gæster foran 0-1. Det var også pausestillingen.

I anden halvleg kom der mere gang i målscoringen. Hurtigt lykkedes det AaB’s Anosike Ementa at udligne til 1-1. Lidt senere kom nordjyderne så foran ved Louka Prip.

AaB forlænger med midtbanespiller: Han bidrager til vores kultur

Det endte dog som nævnt ikke med AaB-sejr, for med få minutter tilbage af opgøret udlignede FC Fredericia til 2-2 på mål af Andreas Lausen.