1 min læsningHighlights: United slog Bournemouth efter Eriksen-assist

Christian Eriksen og Manchester United mødte tirsdag aften Philip Billing og Bournemouth hjemme. Efter en flot Eriksen-assist og tre mål vandt hjemmeholdet kampen på Old Trafford.

1 min læsning
Christian Eriksen assisterer Casemiros 1-0 scoring mod Bournemouth
Foto: REUTERS/Carl Recine.

Manchester United stod til at rykke yderligere op i Premier League-tabellen i hjemmekampen mod Bournemouth.

Med for United var Christian Eriksen, der er klubbens assist-konge denne sæson. Og de kvaliteter skulle den danske midtbanespiller på ny vise frem i tirsdagens kamp.

Udeholdet fra Bournemouth, der er få point over nedrykningsstregen, havde danske Philip Billing med fra start.

Christian Eriksen om sit første halve år i United: Det er en fantastisk klub

Som forventet styrede hjemmeholdet fra kampens start slagets gang. Og cirka halvejs i opgøret kom Christian Eriksen i fokus. Med flot præcision satte han nemlig Casemiro i scene. Med en flot assist efter et velplaceret frispark fandt danskeren sin brasilianske midtbanekollega, der bragte United på 1-0.

I anden halvleg var det så venstrebacken Luke Shaw, der viste glimrende offensive kvaliteter. Den engelske landsholdsspiller tog et langt rush nede fra egen banehalvdel og op gennem venstre side. Her spillede han bolden ud til Alejandro Garnacho, der kort efter spillede Shaw helt fri foran mål. 2-0 til Manchester United.

I slutminutterne satte hjemmeholdet så trumf på, da Marcus Rashford omsatte Bruno Fernandes’ aflevering til 3-0, hvilket også blev kampens resultat. Med sejren er Manchester United nu á point med Newcastle, der sidder på tredjepladsen efter dagens 0-0 resultat mod Arsenal.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer