2 min læsningFCM-chef: Derfor henter vi Lodberg og Cuadrat

FC Midtjylland har netop offentliggjort klubbens to nye assistenttrænere. Nu sætter sportschef Svend Graversen ord på, hvorfor valget faldt på Niels Lodberg og Carles Cuadrat.

2 min læsning
Svend Graversen forklarer, at FC Midtjylland kommer til at handle ind i transfervinduet i januar.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix.

De to navne blev tidligere tirsdag rygtet på plads i FC Midtjylland.

Og samme eftermiddag blev det så officielt – Carles Cuadrat og Niels Lodberg bliver klubbens nye assistenttrænere, efter Michael Silberbauer og Henrik Jensen skiftede til udenlandske klubber i sidste uge.

Men hvorfor faldt valget på netop disse to? Det svarer sportschef i FC Midtjylland, Svend Graversen, på i forbindelse med offentliggørelsen.

Den ene nye assistenttræner er velkendt i Superligaen, mens hans spanske kollega er et mere ubeskrevet blad på danske breddegrader. Svend Graversen forklarer, hvorfor FC Midtjylland har valgt at hente de to trænere til klubben.

– Carles Cuadrat er blevet anbefalet af Albert. Han er en kompetent træner, som både har vist sine evner som assistenttræner og cheftræner mange forskellige steder i verden. Vi har haft nogle gode snakke med Carles, og vi er overbeviste om, at han bliver en succesfuld tilføjelse til vores i forvejen dygtige stab, siger sportschefen om Cuadrat, der har en fælles trænerfortid med cheftræner Albert Capellas i Spanien.

Officielt: FCM offentliggør de to nye assistenttrænere

Svend Graversen sætter også ord på tilføjelsen af Niels Lodberg til trænerteamet.

– Niels Lodberg har en stor ærgerrighed for trænerfaget, og han har vist sig som en kompetent og dygtig assistenttræner i både AC Horsens og SønderjyskE. Han har fået gode anbefalinger med på vejen fra alle dem, vi har snakket med, og det er blevet bekræftet i de samtaler, vi har haft. Han kommer med noget andet, end det resterende af trænerstaben besidder, og på den måde passer han perfekt ind, siger FCM-sportschefen.

Fodboldøkonom: AGF nærmer sig den økonomiske top – kan skubbe FC Midtjylland ud af top 3

Carles Cuadrat har en trænerfortid i klubber som spanske FC Barcelona, tyrkiske Galatasaray, indiske Bengaluru FC og senest cypriotiske Aris Limassol. Derudover har han været assistentlandstræner for Saudi-Arabien og El Salvador.

Niels Lodberg har som nævnt været assistenttræner i AC Horsens og senest Sønderjyske, hvor han stoppede i november 2022.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer