2 min læsningJournalist: Arsenal har sendt et bud på ‘den ukrainske Neymar’ – slet ikke nok

Arsenal har angiveligt sendt et bud i retning af Shakhtar Donetsk, i håb om at kunne hente Mykhaylo Mudryk til London.

2 min læsning
Den ukrainske Neymar, Arsenal, Fabrizio Romano, Mykhaylo Mudryk.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Januar-transfervinduet er lige på trapperne, og en af vinterens største handler kan meget vel ende med at blive mellem Shakhtar Donetsk og Arsenal.

I hvert fald har der gennem efteråret været vedvarende meldingerne om, at man i Arsenal skulle være interesserede i at hente ukrainske Mykhaylo Mudryk til klubben.

Nu skulle interessen så have udmundet sig i et reelt bud.

Således skriver den normalt velinformerede transferjournalist Fabrizio Romano, at Arsenal har sendt et bud i retning af Mudryks klub, Shakhtar Donetsk.

Buddet lyder angiveligt på 40 millioner euro og 20 millioner euro yderligere i såkaldte add-ons. Det svarer til en samlet pris, der potentielt kan ende på 450 millioner kroner.

Arsenals fans skal dog ikke begynde at glæde sig for tidligt, for Fabrizio Romano skriver videre, at man vil have “langt mere” for et salg af Mudryk i den ukrainske klub.

Ikke destomindre skulle buddet stadig danne grundlag for, at Mudryks agent bliver involveret for at diskutere en eventuel aftale nærmere.

Fabrizio Romano skriver videre, at den 21-årige kantspillers personlige forhold i aftalen skulle være på plads, og at han selv ønsker at skifte til Arsenal.

Mudryk, der også har fået tilnavnet ‘den ukrainske Neymar’ grundet den sammenlignelige spillestil, blev først på efteråret citeret for at have sagt, at “han ikke kan takke nej til et tilbud fra Arsenal”.

Arsenal skal dog nok indstille sig på at finde et større checkhæfte frem, hvis man vil gøre alvor af intentionen om at hente Mudryk til klubben.

Således gav Shakhtar Donetsks sportsdirektør og klublegende, Darijo Srna, tidligere på måneden udtryk for, at man forventer et langt større beløb, end hvad Arsenal nu skulle have budt. Det kan du læse mere om HER.

Medie: Premier League-klubber kæmper om ‘den ukrainske Neymar’

Mykhaylo Mudryk har haft en flot sæson i Shakhtar Donetsk, hvor det er blevet til tre mål og to assist i Champions League. I den hjemlige liga står han noteret for syv mål og seks assists i 12 kampe.

Mudryks kontrakt med Shakhtar Donetsk løber frem til udgangen af 2026.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer