1 min læsningMedie: Premier League-klubber kæmper om ‘den ukrainske Neymar’

Flere topklubber i Premier League er eftersigende på jagt efter en ung ukrainer, der imponerer stort for Shakhtar Donetsk.

1 min læsning
Foto: Odd Andersen/AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

De to engelske storklubber, Arsenal og Liverpool, kæmper eftersigende indbyrdes om, at hente det 21-årige offensiv-talent Mykhaylo Mudryk i Shakhtar Donetsk.

Det skrive engelske Mirror mandag eftermiddag.

Mudryk er blevet kaldt den ‘ukrainske Neymar’, og vurderes af mange som værende en af ​​de bedste unge fodboldspillere i Ukraine.

Spilleren har selv ved tidligere lejligheder gjort det klart, at han ønsker at spille i Premier League på et tidspunkt en gang i fremtiden. Faktisk har han tidligere været ved at sikre sig et skifte til danskerklubben Brentford.

Efter sidste uges 4-1 sejr mod RB Leipzig i Champions League lagde han ikke skjul på sine Premier League-drømme:

– Jeg drømmer [om Premier League]. Jeg tror, ​​at alle fyre drømmer om Premier League. Arsenal er et meget godt hold med en meget god træner. Jeg kan godt lide måden, de spiller på. Det ville være svært at sige nej fra min side, jeg kan ikke sige nej, men transferen er ikke kun min beslutning. Vi får at se til vinter. Der var en masse diskussion om transferen og kollapset [af aftalen] og hvem der vil have mig, men det er normalt nu. Jeg er i Shakhtar, og jeg vil gerne spille her.

Mykhaylo Mudryk har imponeret for Shakhtar Donetsk i Champions League i denne sæson, hvor han har scoret to mål og leveret to assists i sine to optrædener mod tyske RB Leipzig og de skotske mestre Celtic.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer