1 min læsningBundesliga-boss med vild påstand: Ronaldo er blevet tilbudt til alle Champions League-klubber

Cristiano Ronaldo har fortsat ikke sin fremtid på plads, men ifølge bestyrelsesformanden i Frankfurt, er han blevet tilbudt til samtlige klubber i Champions League.

1 min læsning
Cristiano Ronaldo er angiveligt blevet tilbudt til alle klubber i Champions League
Foto: Paul Childs/Reuters/Ritzau Scanpix

Der er fortsat ingen klarhed over Cristiano Ronaldos klubmæssige fremtid, efter han kort før VM fik sin kontrakt med Manchester United ophævet.

Nu kommer Eintracht Frankfurts bestyrelsesformand, Philip Holzer, dog med noget af en afsløring, da han er af den overbevisning, at samtlige deltagende klubber i Champions League har fået tilbudt Ronaldo. Det fortæller han i et interview med DAZN ifølge Daily Mail:

– Jeg har følelsen af, at Ronaldo er blevet tilbudt til alle klubber, der er med i Champions League, siger Holzer, der bakkes op af Axel Hellmann, der også er en del af Bundesliga-klubbens bestyrelse:

– Selv vi fik tilbudt Ronaldo, lyder det således fra Axel Hellmann.

Mens ingen klubber indtil videre er hoppet på krogen, så meldes den portugisiske verdenstjerne dog tæt på en ny klub. Noget, du kan læse mere om herunder:

Medie: Her er Cristiano Ronaldos nye klub

Cristiano Ronaldo har vundet Champions League fem gange – fire gange med Real Madrid og en enkelt gang med Manchester United.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer