1 min læsningWhite og flere andre profiler tilbage – tilslutter sig Arsenals træningslejr

Ben White røg hjem fra VM og den engelske landsholdstrup efter det, der angiveligt var tumult med en fra trænerstaben. Nu er han og flere Arsenal-profiler så småt tilbage.

1 min læsning
Ben White rejste hjem fra den engelske landsholdslejr men er nu tilbage hos Arsenal
Foto: Ritzau Scanpix / REUTERS / Hannah Mckay

Går du hele vejen til VM i fodbold, får du ikke meget juleferie.

I hvert fald ikke hvis du spiller i Premier League. Det problem har Ben White og flere Arsenal-spillere dog ikke. De er alle rejst hjem fra VM i Qatar.

Allerede 2. juledag skal holdene i aktion i Premier League, og flere Premier League-hold skal også spille Carabao Cup fra den 20. – 22. december.

Arsenals første kamp efter VM-pausen er den 26. december, hvor de møder West Ham om aftenen, og manager Mikel Arteta er begyndt at få flere af sine profiler tilbage på træningsbanen.

Ben White, der blev sendt hjem fra den engelske landsholdslejr, er blandt andre tilbage i træning. Men også Thomas Partey, der røg ud af VM med Ghana, deltog i sin første Arsenal-træning lørdag.

Begge spillere har tilsluttet sig Arsenals træningslejr i Dubai.

Den amerikanske målmand Matt Turner har også ramt træningslejren, mens manager Arteta nu skal beslutte om Takehiro Tomiyasu, Gabriel Martinelli og Granit Xhaka også skal slutte sig til holdet, inden de rejser tilbage til London.

Arsenal spiller sidste kamp i Dubai Super Cup-kamp mod AC Milan tirsdag aften.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer