1 min læsningMedie: Stjerneagent skal tale med fire Premier League-klubber om klubskifte

João Félix kan være på vej mod et stort vinterskifte til Premier League, hvor hans agent nu indleder den første dialog med fire klubber.

1 min læsning
João Félix kan være på vej mod et klubskifte til Premier League
Foto: Kirill Kudryavtsev/AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

João Félix besidder et enormt fodboldtalent, men er i denne sæson røget uklar med sin manager Diego Simeone i Atlético Madrid.

Det har i denne sæson betydet, at han har mistet sin stjernestatus hos argentineren, der mest af alt har benyttet den portugisiske VM-spiller som indskifter. En uholdbar situation, som ingen af parterne kan være tilfredse med.

Derfor har klubben også åbnet for et salg af João Félix allerede i vinterens transfervindue, og nu ser det ud til, at der sker noget i den henseende. Det erfarer The Mirror.

Efter Portugals exit ved VM skriver mediet nemlig, at portugiserens superagent Jorge Mendes i den kommende uge sætter kurs mod England, hvor han skal diskutere en transfer med fire interesserede Premier League-klubber.

Nemlig Manchester United, Chelsea, Newcastle og Aston Villa. Her skulle de to førstnævnte dog være i føresædet, da Félix helst ser et skifte til en klub, hvor muligheden for kontinuerligt Champions League-fodbold er til stede.

Avis: Her er prisen på Joao Felix – tre PL-klubber interesserede

Den 23-årige João Félix kom til Atlético Madrid tilbage i sommeren 2019, hvor han skiftede fra Benfica.

Her er det i skrivende stund blevet til 129 kampe, 33 mål og 18 oplæg.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer