1 min læsningBrasilien har fundet drømmekandidaten til tjansen som landstræner

Brasilien ved angiveligt allerede, hvem man allerhelst vil have som afløser for Tite, der stoppede som landstræner efter det skuffende VM-exit.

1 min læsning
Brasilien skulle have fundet sin drømmekandidat til at afløse Tite som landstræner
Foto: Matthew Childs/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Brasilien gik ind til den snart færdigspillede VM-slutrunde som de helt store forhåndsfavoritter, men her formåede man ikke at leve op til de forventninger.

Kroatien blev nemlig endestationen i kvartfinalen, og det fik efterfølgende landstræner Tite til at trække sig fra trænersædet, som nu er ledigt.

Her skulle det brasilianske fodboldforbund dog nu have identificeret sit helt klare førstevalg, som er Manchester Citys Pep Guardiola. Det melder det spanske medie SPORT.

I forbundet kender man naturligvis til Pep Guardiolas nuværende kontraktlige forpligtelser med Manchester City, som står til at udløbe i 2025, hvorfor man vil kontakte hans lejr for at høre nærmere om spanierens fremtidsudsigter.

Her håber man nemlig på, at Pep Guardiola vil kunne tage over efter kontraktudløb, således at han kan lede nationen under VM-slutrunden i 2026, som afholdes i Canada, Mexico og USA.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer