2 min læsningEverton-spiller om Liverpool-reserve: Den bedste jeg nogensinde har set

De var holdkammerater i Liverpool i et år, og på det år fik den unge Liverpool-spiller imponeret sin langt ældre holdkammerat ganske eftertrykkeligt.

2 min læsning
Den tidligere Liverpool-målmand Andy Lonergan roser Liverpools nuværende andennmålmand, Caoimhin Kelleher til skyerne.
Foto: John Sibley/Reuters/Ritzau Scanpix

Der er mange store spillere i Liverpool både historisk og aktuelt.

For klubbens tidligere målmandsreserve, den 39-årige nuværende Everton-reserve, Andy Lonergan, er det dog en lidt atypisk spiller, han fremhæver.

Lonergan var en del af Liverpool-holdet i en enkelt sæson i 2019-20, hvor klubben vandt sit første mesterskab siden 1989-90, og selvom han ikke fik nogen kampe, og var helt nede som fjerdevalg på målmandsposten, så trænede han i et år med klubbens øvrige målmænd.

Særligt Liverpools irske andenmålmand, Caoimhin Kelleher, imponerede den nuværende Everton-reserve.

– Hvilken målmand han bliver! Han er den bedste unge målmand, jeg nogensinde har set. Han er fantastisk – hvilken målmand, lyder roserne således fra Lonergan.

Kelleher var i sæsonen 19-20 kun tredjemålmand i Liverpool efter spanske Adrián og klubbens klare førstevalg – brasilianske Alisson Becker. Også den brasilianske førstemålmand får roser med på vejen fra sin tidligere holdkammerat.

Journalist: Liverpool viser interesse for to VM-midtbanespillere

– Teknisk høj klasse, det giver sig selv, men hans power. Han kunne formentlig stå midt i målet uden at røre sine fødder og springe op i målhjørnet. Jeg overdriver ikke, han var helt fænamonal, lyder det fra Lonergan i podcasten Yours, mine, away! ifølge SPORTbible.

24-årige Caoimhin Kelleher kæmper på det irske landshold om pladsen som førstemålmand med Southamptons Gavin Bazunu. Indtil videre er det blevet til otte landskampe for Kelleher, mens han 18 gange har været at finde i Liverpool-målet.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer