1 min læsningMedie: Sevilla har fået nok og vil sende Kasper Dolberg retur til Nice

Kasper Dolberg står angiveligt til at blive sendt retur til Nice, da han har floppet stort i Sevilla efter sit lejeophold.

1 min læsning
Kasper Dolberg kan snart blive sendt retur til Nice, hvor Sevilla har lejet den danske landsholdsangriber
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Hverken Kasper Dolberg eller Sevilla kan være tilfredse med det forløb, som parterne har haft sammen, siden den danske landsholdsangriber i sommer skiftede til LaLiga-klubben på en lejeaftale fra Nice.

Her er det i skrivende stund nemlig fortsat ikke blevet til nogle scoringer fra Dolberg i de otte optrædener, som han har fået for Sevilla.

Nu kan der da også vente Kasper Dolberg et tidligt exit i det spanske. Det melder mediet Mundo Deportivo denne torsdag:

– Lejespilleren fra Nice har ikke formået at øge sin markedsværdi under VM, og Sevilla planlægger at lade ham gå ved at lade ham returnere til den franske klub som del af en oprydning, som Monchi og Sampaoli planlægger inden sæsonen genoptages, skriver Mundo Deportivo således.

Ligesom Kasper Dolberg har Sevilla floppet stort i denne sæson, hvor holdet overvintrer under stregen i LaLiga-tabellen.

Medie: Sevilla overvejer ophævelse af Dolberg-aftale

I samme ombæring melder mediet også, at det ligeledes kan blive til et farvel med Thomas Delaney, der ifølge Mundo Deportivo kan være på vej mod et skifte til F.C. København eller den tyske Bundesliga, hvor han tidligere har repræsenteret Werder Bremen og Borussia Dortmund.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer