1 min læsningMedie: Real Madrid holder øje med United-stjerne under VM

Real Madrid holder angiveligt øje med Manchester Uniteds Bruno Fernandes under VM, der indtil videre har spillet en stor slutrunde.

1 min læsning
Bruno Fernandes er angiveligt i søgelyset hos Real Madrid
Foto: Kirill Kudryavtsev/AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Real Madrid er altid på markedet efter verdens største stjerner, og nu skulle man angiveligt holde øje med en af Portugals og Manchester Uniteds allerstørste profiler.

Her har Real Madrid nemlig indstillet søgelyset på Bruno Fernandes ved VM, der indtil videre har spillet en stor slutrunde

Det melder det portugisiske medie Record.

Her melder mediet nemlig, at Real Madrid kraftigt overvejer at hente den 28-årige United-stjerne til den spanske hovedstad, og de skulle have været interesseret i ham siden Sporting-tiden.

Bruno Fernandes skiftede til Manchester United tilbage i vinteren 2020 fra Sporting, hvor det siden er blevet til 146 kampe, 53 kampe og 42 oplæg i det engelske.

Glem det Manchester City: Real Madrid-stjerne afviser de engelske mestre

Han spiller sammen med sine portugisiske landsholdskammerater den sidste puljekamp ved VM-slutrunden i Qatar på fredag, hvor man møder Sydkorea. Her har man dog på forhånd sikret sig avancement i turneringen, hvor Bruno Fernandes indtil videre står noteret for to mål og samme antal oplæg.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer