2 min læsningFodbolddirektør slår fast: Vi håber, at Kasper vil fortsætte hos os i lang

Fodbolddirektør i DBU slår fast, at Kasper Hjulmands rolle som dansk landstræner slet ikke er til diskussion fra forbundets side efter skuffende VM-exit.

2 min læsning
Peter Møller ønsker at beholde Kasper Hjulmand som dansk landstræner i lang tid endnu
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Det danske landshold leverede en skuffelse af de helt store, da de onsdag efter et nederlag til Australien på 1-0 må rejse hjem fra slutrunden efter gruppespillet.

Her har man i den danske lejr så brugt torsdag morgen på et pressemøde, hvor man forsøgte at evaluere VM-slutrunden, der altså sluttede på højst skuffende vis.

Trods skuffelsen holder fodbolddirektør i DBU, Peter Møller, fast i, at man meget gerne ser Kasper Hjulmand fortsætte som dansk landstræner i lang tid fremover:

– Vi håber, at Kasper vil fortsætte hos os i lang tid. Der er gode ting på vej, og det holder vi fast i nu, selv om det ikke var godt nok, det der blev leveret her, sagde Peter Møller på pressemødet og fortsatte:

– Vi skal angribe den næste slutrunde, og jeg tror, at selv om der er blevet malet et billede af, at folk ikke har støttet holdet, så er Kasper også med os fremadrettet. Det er vores store ønske.

Selv ville landstræner Kasper Hjulmand dog ikke forholde sig til sin fremtid så kort tid efter det skuffende VM-exit:

– Der er ikke tid til konklusioner. Jeg tager ikke noget for givet. Der er ingen færdige konklusioner fra min side. Ingen af os tænker klart så tidligt efter, lød det fra Hjulmand, der har kontrakt til og med EM-slutrunden 2024 i Tyskland.

Kasper Hjulmand taler ud efter skuffende exit: Det var en hård nat

Det danske landshold rejser senere på torsdagen hjem mod Danmark, hvor de lander i København torsdag aften.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer