2 min læsningPeter Møller med indblik i sammenholdet på landsholdet: Det er stærkt

Fodbolddirektør i DBU, Peter Møller, melder om et fremragende sammenhold på det danske landshold.

2 min læsning
Peter Møller melder om et fremragende sammenhold på det danske landshold
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Peter Møller agerer til dagligt fodbolddirektør i DBU og har derfor et indgående kendskab til landsholdet og dynamikken omkring spillerne.

Nu åbner han op om sammenholdet på det danske landshold, som han beskriver som værende ‘rigtig stærkt’. Det fortæller fodbolddirektøren i et tv-interview med campo.dk, som blev foretaget inden afrejse til VM-slutruden i Qatar:

– Det er stærkt. Det er rigtig stærkt, men det synes jeg altid, det har været på det danske landshold, indleder Peter Møller og fortsætter:

– Jeg synes altid, der har været et godt sammenhold mellem både trænere og stab og spillere. Det synes jeg faktisk, der har været generelt i 90’erne, hvor jeg var med. Ikke ret mange gang, var jeg med, men de få gange, jeg var med, oplevede jeg det på samme måde.

– Sådan var det egentlig også i 00’erne, så jeg synes egentlig, at der altid har været et stærkt sammenhold. Også blandt spillerne. Man vil hinanden det bedste, og det er jo en af vores styrker, synes jeg. At vores spillere er så godt skolede, at de godt er klar over, at holdet er det vigtigste. Selvfølgelig har man selv nogle ambitioner, men holdet er det vigtigste, lyder det fra DBU-fodbolddirektøren.

Du kan se interviewet med Peter Møller øverst i artiklen.

Hvem skal tage over som landstræner efter Kasper Hjulmand? Hør Peter Møllers svar

Danmark brager som bekendt sammen med Australien denne onsdag ved VM, hvor der er en plads i ottendedelsfinalen på spil.

Her er der kampstart klokken 16:00, og kampen kan følges direkte på DR1 og DRTV.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer