1 min læsningMedie: Cristiano Ronaldo tæt på historisk kontrakt i ny klub

Cristiano Ronaldo er angiveligt tæt på at have en afklaring på sin klubmæssige fremtid, hvor han kan se frem til intet mindre end 1,4 milliarder kroner om året.

1 min læsning
Cristiano Ronaldo er tæt på monsterkontrakt i Saudi-Arabien
Foto: Dylan Martinez/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Der har været spekuleret meget over, hvor Cristiano Ronaldo mon fortsætter sin klubmæssige karriere efter kontraktophævelsen med Manchester United for nyligt.

Nu melder Marca denne onsdag, at fremtiden skulle være tæt på at være på plads for Ronaldo, som ser ud til at skrive under på en økonomisk monsterkontrakt med den saudiarabiske klub Al Nassr.

Ifølge mediet kommer 37-årige Cristiano Ronaldo nemlig til at tjene svimlende 1,4 milliarder danske kroner om året i Saudi-Arabien, hvor han skulle skrive under på en 2,5 år lang aftale.

En mulighed mindre for Ronaldo: Europæisk gigant vil ikke slå til

Hvis Cristiano Ronaldo ender med at skrive under med Al Nassr, kan han se frem til at blive holdkammerat med flere velkendte navne, der tidligere har været i europæisk fodbold som Luiz Gustavo, Vincent Aboubakar og David Ospina.

Cristiano Ronaldo er som bekendt lige nu afsted til VM-slutrunde med Portugal, hvor nationen allerede har sikret sig adgang videre fra gruppespillet og til ottendedelsfinalerne.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer