2 min læsningTidligere FCM’er toptændt til VM-møde mod Danmark: Jeg vil dræbe dem

Den tidligere FC Midtjylland-spiller Awer Mabil virker i den grad klar og tændt til VM-braget mellem Australien og Danmark på onsdag.

2 min læsning
Awer Mabil er klar, når Australien onsdag tørner sammen med Damnmark ved VM
Foto: Anne-Christine Poujoulat/AFP/Ritzau Scanpix

Der er lagt op til en sand gyserkamp onsdag eftermiddag, når Australien og Danmark tørner sammen ved VM, hvor begge hold kan spille sig videre til ottendedelsfinalerne.

Her virker man mere end klar i den australske lejr, hvor Awer Mabil i hvert fald er klar til at bidrage med sit. Det fortæller den tidligere FC Midtjylland- og Esbjerg-spiller til The Sydney Morning Herald i et stort interview:

– Jeg vil elske at score imod dem. Det er klart, det er ligesom mit andet hjem, min kæreste er fra Danmark. Jeg støtter Danmark ved EM og den slags, men når vi spiller mod dem, vil jeg dræbe dem og vinde kampen. Det vil være fedt at tvære det ud i deres ansigt og slå dem, siger Awer Mabil således til det australske medie og sætter ord på Danmarks betydning for ham:

– Danmark betyder meget for mig, fordi jeg blev en mand der, og jeg blev meget uafhængig. Jeg var en ung knægt, der kom til et nyt land, da jeg kom dertil.

– Det er et land, der altid vil være i mig, for folk der er meget rare og meget rolige. Og så snart jeg lærte deres sprog, så blev de nogle af de sjoveste mennesker i verden, lyder det fra Awer Mabil, der til dagligt spiller i LaLiga-klubben Cádiz. 

Campo.dk’s VM-studie: Drømmescenarie for Danmark selv at kunne afgøre det

VM-braget mellem Australien og Danmark begynder onsdag klokken 16:00 og kan følges direkte på DR1 og DRTV.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer