1 min læsningKasper Hjulmand roser Australien før skæbnekamp: Et fantastisk kollektiv

Kasper Hjulmand har stor respekt for det australske landshold, som Danmark tørner sammen med onsdag i en sand gyserkamp.

1 min læsning
Kasper Hjulmand har stor respekt for Australien før onsdagens møde
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Der er i den grad noget på spil onsdag, når Australien og Danmark tørner sammen ved VM.

Her lever begge hold nemlig i bedste velgående for en plads videre til ottendedelsfinalerne og onsdagens modstander møder da også stor respekt i den danske VM-lejr. Det fortalte Kasper Hjulmand tirsdag på et pressemøde forud for kampen:

– Jeg forventer som altid et fantastisk kollektiv, der har kvaliteter. De har styrke i holdet, også individuelt, men de er først og fremmest et hold ligesom os, siger Kasper Hjulmand og fortsætter:

– Det er et hold, der arbejder godt sammen, og det er, hvad jeg ser. De er velorganiserede og har styrke i organiseringen. De forsvarer og angriber sammen og følger planen.

– De har kvalitetsspillere, og vi skal være opmærksomme på deres styrker. Både styrkerne hos de unge og erfarne. For fire år siden mødtes vi, og det var en tæt kamp, som endte uafgjort, og jeg forventer, at det her vil blive en tæt kamp igen, lyder det fra Hjulmand, der under pressemødet også meldte hele sin trup klar og fri for skader før onsdagens skæbnekamp.

Fransk medie spår: Otte ændringer i Frankrigs startellever mod Tunesien

VM-braget mellem Australien og Danmark begynder onsdag den 30. november klokken 16:00 og kan følges direkte på DR1 og DRTV.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer