1 min læsningVild målfest da Cameroun og Serbien bragede sammen ved VM

Cameroun og Serbien leverede i den grad underholdning, da de tidligt mandag tørnede sammen i dagens første VM-kamp.

1 min læsning
Cameroun udligner til 3-3 mod Serbien i intens VM-kamp
Foto: Anne-Christine Poujoulat/AFP/Ritzau Scanpix

Både Cameroun og Serbien var tidligt mandag på jagt efter de første VM-point til regnskabet, da de begge lagde ud med nederlag til henholdvis Schweiz og Brasilien i åbningskampen.

Til kampen havde den camerounske landstræner Rigobert Song valgt at smide målmandstjernen André Onana fra Inter af holdet af disciplinære årsager, hvorfor der er blevet plads til Devis Epassy i buret.

Der var tale om en målrig begivenhed, som i sidste ende endte med pointdeling og 3-3 på måltavlen.

Her var der fra start gang i scoringerne i begge ender, hvor først Cameroun fik bragt sig i front på en scoring af Jean-Charles Castelletto, som du kan finde lige her, mens Strahinja Pavlovic kort før pause fik udlignet til 1-1 på et mål, som man kan finde her.

Endnu et mål blev det således også til før pausen, hvor Lazio-stjernen Sergej Milinkovic-Savic vendte kampen fuldstændig på hovedet og bragte Serbien i front med 2-1 på et mål, som man kan se lige her.

I anden halvleg fortsatte serberne de offensive takter, som førte til endnu en scoring. Her blev et velspillet angreb nemlig afsluttet af den altid farlige Aleksandar Mitrovic, hvorfor Serbien pludselig kom foran med 3-1.

Dog fik Cameroun med indskiftningen af Vincent Aboubakar vendt kampen på hovedet, da han med et sandt drømmemål først fik reduceret til 2-3, inden han havde næstsidste fod på en udlignende scoring sat ind af Bayern München-angriberen Eric Maxim Choupo-Moting. Et mål, som altså også blev kampens sidste.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer