VM 2022

2 min læsningSlimane om mødet med Danmark: En ambivalent følelse

Anis Ben Slimane var med for Tunesien, da de tirsdag stod over for Danmark ved VM. Og det var en lidt ambivalent følelse forklarer dansktuneseren.

2 min læsning
Anis Ben Slimane Tunesien mod Danmark. VM 2022 i Qatar.
Foto: Adrian Dennis/AFP/Ritzau Scanpix

Brøndbys dansktuneser Anis Ben Slimane trak tirsdag eftermiddag i den tunesiske landsholdstrøje, da Danmark og Tunesien stødte sammen ved VM 2022 i Qatar.

Og det selvom Slimane er født og opvokset i Danmark, nærmere bestemt Høje Gladsaxe, hvor han har første del af sin fodbolduddannelse.

Derfor var det da også specielt for Slimane at stå over for det danske landshold, hvor han kender flere spillere fra sin tid i Brøndby IF.

Efter kampen kunne Slimane fortælle til DR, at han lige skulle bruge 5-10 minutter på at vende sig til kampen. Og så var han ellers klar.

– Der går mange følelser igennem kroppen. Som jeg har sagt, så var i dag en meget speciel dag for mig. Det er en dag, som jeg har set meget frem til. Jeg kunne godt mærke, at jeg lige skulle cleare hovedet og de ambivalente følelser, der var i maven, i de første 5-10 minutter.

– Det er helt specielt for en dreng, der er vant til at løbe rundt i buret nede i Høje Gladsaxe, til lige pludselig at spille VM mod det land, som du rent faktisk har lært at spille fodbold i og det land som jeg er opvokset og født i.

Kæk Slimane tror på sejr mod Frankrig: I min optik er Danmark bedre end Frankrig

– Udover det så synes jeg, at det var en rigtig fed kamp at spille. Jeg synes, at begge hold gik til stålet, og det var en fed atmosfære at være i – især for os, for vi havde alle de tunesiske fans på lægterne, så det var en fed oplevelse.

Anis Ben Slimane og Tunesien skal i aktion næste gang den 26. november. Her står tuneserne over for Australien. Samme dag spiller Danmark mod Frankrig. En kamp du kan følge fra klokken 17:00 på TV 2 og TV 2 PLAY.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer