VM 2022

2 min læsningKontroversiel udmelding: Flere franske spillere er glade for Benzema-exit

Flere franske spillere skulle angiveligt være glade for Karim Benzemas VM-exit for Frankrig. Det fortæller den tidligere PSG-spiller Diego Lugano.

2 min læsning
Flere franske spillere er angiveligt glade for, at Karim Benzema ikke kommer til at spille for Frankrig ved VM 2022 i Qatar.
Foto: Franck Fife/AFP/Ritzau Scanpix

Det franske landshold har været hårdt ramt af skader til en række profiler frem mod VM 2022 i Qatar.

Og forleden kom endnu en chokmelding fra den franske lejr. Her stod det nemlig klart, at Ballon d’Or-vinderen, Karim Benzema, ikke bliver klar til at spille ved VM-slutrunden.

En nyhed der nok ærger de fleste franskmænd og fodboldelskere verden over. Men det er angiveligt ikke alle franske spillere, der synes det er ærgerligt.

Ifølge den tidligere PSG-spiller og uruguayanske landsholdsprofil, Diego Lugano, er der faktisk nogle af de franske spillere, som er fint tilfredse med, at Benzema ikke er med ved VM for Frankrig. Det fortæller han til ESPN Brasilien ifølge Marca.

– Det er jeg sikker på (at flere franske spillere er tilfredse med Benzemas VM-exit red.), for jeg har været holdkammerat med nogle af dem. Der er spillere fra Frankrig, der er rigtig glade for Benzemas exit, fortæller Diego Lugano til ESPN Brasilien og fortsætter:

– Dette ville aldrig ske i Uruguay, Brasilien eller Argentina… det afhænger meget af den måde, holdet er skruet sammen på. Og af det forhold, træneren har med spillerne, ikke blot taktisk, men også personlighedsmæssigt. Det har meget med det at gøre.

VM-skader: Disse spillere misser VM 2022 i Qatar

Karim Benzema måtte melde fra til VM 2022 i Qatar for blot to dage siden, efter han løb ind i en muskelskade under en træning frem mod VM-slutrunden. Noget du kan læse mere om her.

Frankrig åbner VM-slutrunden i morgen, når Didier Deschamps tropper møder Australien. Et opgør, du kan følge på TV 2 og TV 2 PLAY fra klokken 20:00 dansk tid.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer