VM 2022

1 min læsningTidligere FCK-spiller melder ud: Jeg håber, at FC Nordsjælland vinder guld!

Victor Nelsson erklærer, at han holder med FC Nordsjælland fremfor F.C. København i guldkampen i Superligaen.

1 min læsning
Victor Nelsson håber, at FC Nordsjælland løber med guldet i denne sæson
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Victor Nelsson har en fortid i både FC Nordsjælland og F.C. København og er lige nu afsted med det danske landshold til VM-slutrunde i Qatar.

Alligevel har den nuværende Galatasaray-spiller fulgt med i den danske Superliga, hvor FC Nordsjælland overvintrer på førstepladsen. Og spørger man den tidligere superligaprofil, så håber han, at det øjeblikkelige førerhold tager guldet i denne sæson. Det fortæller forsvarsspilleren til Ekstra Bladet:

– Jeg håber, at FC Nordsjælland vinder guldet. Jeg har spillet der i ti år eller sådan noget. Jeg har en masse gode venner deroppe, og jeg er stadig i kontakt med de folk, som driver og kører klubben, siger Nelsson og fortsætter:

– Jeg under dem at vinde, men der er også lang vej igen. De kommer i top seks-ræset nu, hvor holdene møder hinanden to gange. Men hvis jeg skulle pege på én, peger jeg på FCN.

Den 24-årige forsvarsspiller står noteret for 98 kampe i FC Nordsjælland, mens han har optrådt 87 gange for F.C. København.

Neestrup evaluerer på FCK’s efterår: Det er han utilfreds med

Han skiftede fra sidstnævnte til Galatasaray i sommeren 2021, hvor han nyder stor succes.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer