VM 2026

To smalle sejre for Polen og Tyskland i sidste test før VM – Tyskland skuffer mod Oman

Polen og Tyskland var onsdag aften i aktion i den sidste test før VM 2022 i Qatar. Og her blev det til to smalle sejre for dem begge.

Tyskland og Polen sejrede smalt i sidste test før VM-slutrunden.

Både Tyskland og Polen var onsdag aften i aktion for sidste gang, inden VM-slutrunden løber af stablen fra den 20. november.

Og her blev det til en smal sejr for begge nationer, som fik sendt kuglen i kassen til slut i deres respektive opgør.

Specielt for Tyskland må resultatet være skuffende, da de mødte undertippede Oman.

Tyskland stillede da ellers med nogle af de stor profiler. Eksempelvis vogtede Manuel Neuer det tyske bur, mens Leon Goretzka og Ilkay Gündogan styrede midtbanen med Kai Harvertz og Leroy Sané i linjen foran.

Alligevel skulle der gå hele 80 minutter før tyskerne kunne finde et hul i Oman-defensiven.

Her var det Werder Bremen-spilleren, Niclas Fullkrug, der fik sendt bolden i kassen til slutresultatet 1-0 til Tyskland.

Officielt: Slagkraftig tysk trup udtaget til VM-slutrunden

Polen stod modsat Tyskland over for en lidt stærkere modstander i form af sydamerikanske Chile. Her valgte Polen ovenikøbet at stille op uden holdets helt store profil, Robert Lewandowski.

Og selvom Chile kunne bryste sig af at have bolden klart mest, så var det alligevel Polen, der trak sig sejrrigt ud af opgøret til sidst.

Et mål af indskiftede Krysztof Piatek afgjorde kampen fem minutter før tid. 1-0-til Polen.

Polen åbner VM-slutrunden den 22. november, når de møder Mexico. Tyskland skal vente til den 23. november for at få første kamp ved slutrunden. Her møder de Japan.