VM 2022

2 min læsningSvend Graversen efter Emiliano Martinez-køb: Har internationalt niveau

FC Midtjyllands sportschef, Svend Graversen, glæder sig over den permanente aftale med uruguayanske Emiliano Martinez.

2 min læsning
FC Midtjylland sportschef Svend Graversen glæder sig over købet af Emiliano Martinez.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

FC Midtjylland kunne onsdag eftermiddag offentliggøre, at man har hentet den uruguayanske midtbaneprofil, Emiliano Martinez, på en permanent aftale.

Det sker efter, at spilleren har imponeret, siden han kom til klubben på en lejeaftale i sommerens transfervindue.

Og det er en handel der skaber glæde hos klubbens sportschef, Svend Graversen.

Graversen mener nemlig, at Martinez har gjort det rigtig godt, i de 16 kampe han har fået indtil videre for FC Midtjylland. Så godt, at han selvfølgelig fortjente en permanent aftale.

– Emiliano har fra sine første spilminutter nede i Østrig bevist, at han har et internationalt niveau. Han er lynhurtigt blevet integreret på vores hold, og vi er overbeviste om, at han vil komme til at lægge yderligere på de næste år, udtaler Svend Graversen på klubbens hjemmeside og fortsætter:

– Vi er utroligt glade for, at det er lykkes os at lande en fast aftale med Emiliano, og det understreger vores målrettede arbejde i Brasilien. Nu er det op til os og Emiliano at fortsætte hans udvikling i årene fremover, hvor han kommer til at være en vigtig del af det hold, vi er ved at bygge op sammen med Albert.

Medie: FC Midtjylland har kæmpehandel på plads – smider 30 millioner

– Han har bekræftet os i sine evner som en boldfast, erobringsstærk og hårdtkæmpende midtbanespiller, der passer perfekt ind i den spillestil, vi ønsker at praktisere.

Emiliano Martínez står noteret for 16 kampe i FCM-trøjen, for hvem han har scoret et mål, da han bragede et langskud ind mod Feyenoord i 2-2-kampen på De Kuip i Europa League-gruppespillet.

Han har underskrevet en kontrakt med FC Midtjylland, som løber frem til sommeren 2027.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer