VM 2022

2 min læsningPortugisisk landstræner: Respektér Ronaldos interview

Onsdag kom første del af Cristiano Ronaldos kontroversielle interview frem i offentligheden. Et interview man skal respektere, hvis man spørger den portugisiske landstræner, Fernando Santos.

2 min læsning
Portugals landstræner, Fernando Santos, mener ikke, at Cristiano Ronaldos kontroversielle interview påvirker Portugals VM-trups forberedelse frem mod VM 2022 i Qatar.
Foto: Pedro Nunes/Reuters/Ritzau Scanpix

Onsdag aften blev første del af Cristiano Ronaldos bemærkelsesværdige interview offentliggjort.

Men det har ingen indflydelse på det portugisiske landshold, hvor Cristiano Ronaldo naturligvis er repræsenteret, selvom der blot er få dage til, at VM 2022 i Qatar løber stablen.

Det fortæller den portugisiske landstræner, Fernando Santos, ifølge The Athletic.

Fernando Santos er angiveligt gentagende gange blevet spurgt ind til, om Cristiano Ronaldos interview med Piers Morgan, hvor angriberen kritiserede Manchester United – herunder manager Erik ten Hag – har nogen indvirkning på landsholdets forberedelser til slutrunden.

Men den portugisiske boss nedtoner enhver indflydelse, som interviewet måtte have på hans internationale holdkammerater, forud for deres VM-åbning mod Ghana næste torsdag.

– Dette spørgsmål er ikke relateret til os, det er ikke relateret til landsholdet. Manden (Cristiano Ronaldo red.), spilleren, besluttede at give et interview, ligesom andre atleter og andre mænd beslutter at gøre for at diskutere personlige anliggender.

Portugisisk chok: Ronaldo glipper træningssession kort før VM

– Det her smitter ikke af på landsholdet. Så vidt jeg ved, talte han ikke om landsholdet i interviewet, så det er et personligt interview, som vi skal respektere.

– I disse dage er tolerance et ‘buzzword’, og vi er nødt til at respektere, hvad andre tænker og siger, forudsat at det ikke påvirker, hvad jeg gør.

Landstræneren påpeger desuden, at ingen af spillerne i den portugisiske VM-trup overhovedet har kommenteret interviewet.

Erik ten Hag: Cristiano Ronaldo bør ikke spille for Manchester United igen

Portugal åbner VM-slutrunden i Qatar, når holdet den 24. november tørner sammen med Ghana. De resterende hold i Portugals gruppe er desuden Sydkorea og Uruguay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer