VM 2022

1 min læsningMedie: Ronaldos fremtid skal afgøres – her er manden med den endelige beslutning

Skal Cristiano Ronaldo straffes for det kontroversielle interview med Piers Morgan? Og hvilken straf får han? Én mand står eftersigende med den afgørende beslutning.

1 min læsning
Én mand står med Cristiano Ronaldos fremtid i hænderne. Her er manden, der tager beslutningen om Cristiano Ronaldos fremtid i Manchester United.
Foto: Oli Scarff/AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Den portugisiske stjerne, Cristiano Ronaldo, har skabt overskrifter verden over, efter uddrag fra et kontroversielt interview med Piers Morgan har set dagens lys.

Her fortæller Ronaldo, at Manchester United har forrådt ham, og at han forsøges presset ud af klubben.

Samtidig fortæller han, at han ingen respekt har over for klubbens manager Erik ten Hag, og at Glazer-familien er ligeglad med klubben og dens fans.

Siden klip fra interviewet er kommet frem, har rygter om Cristiano Ronaldos straf for det kontroversielle interview svirret. Bliver han fyret? Får han en enorm bøde?

Manchester United har endnu ikke meldt noget ud officielt. Nu er det dog kommet frem, hvem der skal afgøre Ronaldos fremtid i klubben. Det skriver The Guardian.

Ifølge mediet er lægger den endelige beslutning om portugiserens fremtid nemlig hos klubbens medformand, Joel Glazer, som altså får det sidste ord.

Erik ten Hag: Cristiano Ronaldo bør ikke spille for Manchester United igen

Mediet oplyser, at den øverste ledelse i Manchester United tidligere har bakket op om manager Erik ten Hags beslutning om at suspendere Ronaldo i forbindelse med det seneste optrin, hvor Ronaldo nægtede at lade sig indskifte mod Tottenham og forlod Old Trafford før tid.

Cristiano Ronaldo har fortsat kontrakt med Manchester United frem til sommer. Det vides endnu ikke, hvilke konsekvenser hans udskejelser får – hvis nogen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer