VM 2022

1 min læsningManchester United river enorm Ronaldo-plakat ned – skal ændre på brandingen grundet arrangement

En stor plakat med Cristiano Ronaldo og resten af Manchester Uniteds 7'ere er onsdag blev revet ned fra Old Traffords facade.

1 min læsning
En stor plakat med Cristiano Ronaldo er blevet revet ned foran Old Trafford.
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

Onsdag blev første del af Cristiano Ronaldos kontroversielle interview med Piers Morgan frigivet.

Et interview hvor han åbner op om sine synspunkter på Manchester United, hans situation i klubben, klubbens manager og en lang række andre ting, som formentligt ikke falder i god jord hos hans arbejdsgiver.

Samme dag som interviewet bliver offentliggjort, har man besluttet sig for at gøre hovedrent på Old Traffords yderside. Og det er blandt andet gået ud over en enorm plakat med… ja, gæt selv… Cristiano Ronaldo.

Portugisisk chok: Ronaldo glipper træningssession kort før VM

Således er en stor plakat på Old Traffords facade med Manchester Uniteds 7’ere blevet revet ned onsdag. Om fjernelsen af plakaten har noget som helst at gøre med det kontroversielle Ronaldo-interview, vides dog ikke.

Klubben bekræfter nemlig, at Old Trafford er værter for Rugby League World Cup-finalen mellem Australien og Samoa, som finder sted på lørdag. I den forbindelse er det planen, at brandingen omkring stadion skal ændres.

Se nedrivningen herunder

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer