VM 2022

1 min læsningMedie: Landsholdsbobler har fået klar besked af Hjulmand – skal holde sig i gang

Der kan ske udskiftninger i den danske VM-trup helt frem til dagen før første opgør. Derfor holder én bestemt spiller sig klar, hvis Hjulmand skulle ringe.

1 min læsning
Rasmus Højlund holder sig klar, hvis Hjulmand skulle ringe. VM 2022 i Qatar.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Danmarks VM-trup på 26 mand er for kort tid siden landet i ørkenstaten Qatar, hvor VM-slutrunden løber af stablen fra den 20. november.

Det er dog ikke sikkert, at alle 26 spillere i den nuværende VM-trup er med, når Danmark spiller første VM-opgør den 22. november mod Tunesien.

Den danske landstræner, Kasper Hjulmand, har nemlig mulighed for at skifte ud i truppen helt frem til 24 timer før første opgør – skulle en spiller gå hen at blive skadet.

Og en af de danskere, der har fået at vide, at han skal holde sig klar, det er den unge Atalanta-komet, Rasmus Højlund. Det fortæller Ekstra Bladet.

– Jeg har talt med Kasper, og han har fortalt, som I jo også ved, at det ikke er alle spillere, der har haft den bedste optakt til VM.

– Så hvis der nu sker et eller andet, så skal jeg selvfølgelig have holdt mig i gang, siger Højlund til Ekstra Bladet.

Kasper Hjulmand kan skifte ud i truppen til på mandag: Har en liste klar

I går meldte DBU ud, at hverken Rasmus Højlund eller F.C. Københavns Victor Kristiansen er udtaget til det danske U20-landshold, hvor de ellers plejer at være faste spillere.

Derfor blev Hjulmand da også spurgt ind til, om det havde noget at gøre med hans såkaldte reserveliste til den danske VM-trup. En påstand den danske landstræner afviste.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer