VM 2022

2 min læsningNiels Frederiksen takker af i Brøndby: Tak for nogle fantastiske år

Niels Frederiksen er færdig som cheftræner i Brøndby. Nu retter Frederiksen en stor tak til klubben, fansene og alle i og omkring Brøndby IF.

2 min læsning
Niels Frederiksen takker af i Brøndby IF. Niels Frederiksen fyret i Brøndby.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Mandag formiddag stod det klart, at Niels Frederiksen og Brøndby IF har valgt at stoppe samarbejdet.

Det blev slutningen på 3,5 års samarbejde, der blandt andet bød på klubbens første mesterskab i 16 år.

I en meddelelse på Brøndbys hjemmeside takker Niels Frederiksen af for denne omgang i Brøndby.

Niels Frederiksen er glad og ikke mindst stolt over sin tid i Brøndby. Og mange får sendt en tak fra den nu tidligere Brøndby-cheftræner.

– Jeg har haft 3,5 fantastiske år i Brøndby IF med mange gode kollegaer, oplevelser og mindeværdige øjeblikke. De resultater, der er blevet skabt, har i min optik været på toppen af, hvad man kunne forvente.

– Naturligvis med klubbens første mesterskab og europæiske gruppespil i 16 år som det største. Den glæde og eufori som det skabte blandt så mange, vil jeg huske for altid.

Officielt: Brøndby fyrer Niels Frederiksen

Særligt arbejdet med ungdommen gennem Masterclass er noget af det, Niels Frederiksen er særligt stolt af.

– Mere spilletid til og udvikling af egne talenter var en væsentlig strategisk opgave, der skulle løftes, da jeg blev ansat. Jeg synes, vi i fællesskab er kommet rigtig langt på det punkt.

– Jeg er stolt over, at vi lykkedes med at give så mange af klubbens egne Masterclass-talenter debut i Brøndby-trøjen. Flere er blevet store Superliga-profiler – nogle er endda allerede solgt videre til større adresser.

Niels Frederiksen afslutter med at sende en stor tak til alle i staben, spillerne samt alle i Masterclass for et ‘stærkt, givtigt og loyalt’ samarbejde.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer