VM 2022

2 min læsningHjulmand efter udtagelse af VM-trup: Det har været ekstremt hektisk

Landstræner Kaper Hjulmand udtog søndag aften den resterende del af den danske VM-trup. Et valg han beskriver som svært og utroligt hektisk.

2 min læsning
Kasper Hjulmand sætter ord på svært valg i forbindelse med udtagelsen af den danske VM-trup. VM 2022 i Qatar.
Foto: REUTERS/Christian Hartmann

Kasper Hjulmand satte søndag aften navn på de fem sidste spillere, der bliver en del af den danske VM-trup, der snart rejser til Qatar.

Frederik Rønnow, Christian Nørgaard, Yussuf Poulsen, Robert Skov og Alexander Bah kunne således glæde sig over, at de tager de sidste pladser i den allerede 21-mand store trup.

Men det har langt fra været en let beslutning for den danske landstræner, der grundet VM-slutrundens placering har haft langt flere faktorer med i sine overvejelser.

I et interview med TV2SPORT kort efter udtagelsen satte den danske landstræner nogle ord på processen.

– Det har været meget, meget anderledes, og det er altid hårdt, for der er nogle spillere, som bliver fravalgt.

– Det har været ekstremt hektisk og nogle svære arbejdsforhold.

Hvem skal tage over som landstræner efter Kasper Hjulmand? Hør Peter Møllers svar

Godt en uge før havde Hjulmand udtaget 21 spillere til VM-truppen og lod dermed døren stå åben for fem yderligere spillere. Og flere faktorer var årsag til, at Hjulmand ventede til lige før deadline for trup-udvælgelsen.

– For det første ville vi gerne have, at alle mand fra weekendens kampe er okay. Derudover skulle vi have tjekket, om de spillere, der ikke spillede i weekenden, faktisk er klar til at spille, fortalte Kasper Hjulmand til TV2SPORT.

Kasper Hjulmand har kun udtaget 21 spillere: 10-12 spillere er i spil til de sidste pladser

Foruden de fem ovennævnte spillere er yderligere 21 spillere i Kasper Hjulmands VM-trup. Se alle navne i linket ovenfor.

Danmark spiller sin første VM-kamp den 22. november. Her står Kasper Hjulmand og co. overfor Tunesien. En kamp der finder sted klokken 14:00 dansk tid.

Se kampprogramet for Danmarks VM-gruppe her:

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer