VM 2022

2 min læsningDen franske VM-trup får høvl: Den svageste i det franske landsholds historie

Onsdag aften udtog den franske landstræner, Didier Deschamps, Frankrigs VM-trup. Dagen derpå revses truppen for at være svag på flere parametre.

2 min læsning
Didier Deschamps har skiftet en spiller i Frankrigs VM-trup. Presnel Kimpembe er skadet og Axel Disasi erstatter ham. VM 2022 i Qatar.
Foto: REUTERS/Massimo Pinca.

Onsdag aften offentliggjorde Frankrigs landstræner, Didier Deschamps, listen over de spillere, der rejser til VM 2022 i Qatar for at repræsentere nationen.

Men ikke alle er lige tilfredse med det spillermateriale, der skal forsøge at gøre Frankrig til verdensmestre kort før jul.

Således høster den franske trup dagen derpå en del kritik. Dels på grund af sammensætningen af ​dele af truppen og dels på grund af nogle specifikke spillere, der er blevet udeladt fra truppen.

Specielt et sæt midtbanespillere anses for at være for svage til at skulle repræsentere Frankrig ved VM.

Den franske midtbane vil under VM-slutrunden bestå af Eduardo Camavinga, Youssouf Fofana, Matteo Guendouzi, Adrien Rabiot, Aurelien Tchouameni og Jordan Veretout.

Og det er ifølge den tidligere franske landsholdsspiller og nu ekspert på mediet RMC Sport, Jerome Rothen, ikke imponerende.

Officielt: Pogba og Kanté ude af stjernespækket VM-trup – Se Frankrigs VM-trup her

– Denne midtbane er for mig en af ​​de svageste i det franske landsholds historie.

– Ingen af ​​de midtbanespillere, der startede i VM-finalen mod Kroatien, og som bragte erfaring, styrke og kvalitet, er blevet indkaldt, skulle Rothen have udtalt til RMC Sport – med henvisning til N’Golo Kante, Paul Pogba og Blaise Matuidi, som ikke er at finde i truppen. Det skriver Marca.

Også antallet af forsvarsspillere, som er blevet indkaldt, kritiseres.

– Jeg er lidt overrasket. Af de ni forsvarsspillere, der er indkaldt, er der otte midterforsvarere. Derfor må der være nogle spillere, der bliver nødt til at spille på positioner, som er ukendte for dem.

Supercomputer har regnet på Danmarks VM-chancer: Brasilien og Frankrig er guldfavoritter

Didier Deschamps er dog i visse henseender lovligt undskyldt. Flere spillere, som N’Golo Kanté og Paul Pogba, er således ude med skader og har derfor ikke været i betragtning.

Frankrig åbner VM-slutrunden med kampen mod Australien den 22 november klokken 20:00. Dernæst venter Danmark i gruppespillets andet opgør, inden Frankrig til slut står over for Tunesien.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer