VM 2022

2 min læsningThomas Frank om Nørgaards VM-chancer: Løbende dialog mellem Danmark og Brentford

Thomas Frank giver tirsdag en status på Christian Nørgaard og om hans chancer for at blive klar til det forestående VM 2022 i Qatar.

2 min læsning
Thomas Frank giver opdatering på Christian Nørgaard ind VM.
Foto: Christian Norgaard REUTERS/David Klein

Kasper Hjulmand udtog mandag aften dele af den danske landsholdstrup til VM 2022 i Qatar.

Således blev 21 mand sat på holdkortet, mens fem pladser stadig holdes åbne.

Det sker, da de sidste brikker skal falde på plads i forhold til spilleres form og skadessituationer – blandt andre Brentfords Christian Nørgaard og Union Berlins Frederik Rønnow ventes der på.

Nu giver den danske Brentford-manager, Thomas Frank, en opdatering på Christian Nørgaards situation frem mod VM.

Christian Nørgaard har nemlig ikke været i aktion for Brentford siden august på grund af en skade i akillessenen. Han er dog tilbage i vigør og får en startplads mod Gillingham i aftenens Carabao Cup-opgør.

Nyt om Rønnows skade: Der er stadig håb

På et pressemøde før kampen kunne Thomas Frank give følgende opdatering:

– Der er løbende kommunikation mellem Danmark og os. Selvfølgelig har Kasper [Hjulmand] og jeg talt, og de to præstationsstabe har talt, fordi begge sider er interesserede i at få ham tilbage hurtigt.

– På nuværende tidspunkt er det selvfølgelig vigtigere for Danmark, at Nørgaard bliver klar, da de skal til VM lige om lidt, men det er også godt for os; kan han spille de næste to kampe, tage til VM og komme tilbage i topform for os, ville det være kanon.

– Selvfølgelig vil jeg have ham med til VM. Jeg har kendt Christian siden han var 15 år gammel, så jeg håber det bedste for ham. Det ville være en stor præstation at blive indkaldt til VM for Christian.

Supercomputer har regnet på Danmarks VM-chancer: Brasilien og Frankrig er guldfavoritter

Kasper Hjulmand kunne på gårsdagens præsentation af Danmarks trup fortælle, at de fem manglende pladser i truppen fyldes ud i løbet af denne uge.

Den endelige VM-trup skal være offentliggjort senest den 13. november 2022.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer