VM 2022

1 min læsningNyt om Rønnows skade: Der er stadig håb

Der er stadig håb for, at Frederik Rønnow når at blive klar til VM for Danmark. Det fortæller Union Berlins cheftræner på et pressemøde.

1 min læsning
Union Berlin-keeperen Frederik Rønnow kan stadig nå med til VM 2022 i Qatar.
Foto: Oliver Behrendt/AFP/Ritzau Scanpix

Kasper Hjulmand udtog mandag aften den danske landsholdstrup til VM 2022 i Qatar.

Han udtog dog kun 21 spillere, selvom han må have 26 mand med. Det gjorde han fordi, at de sidste brikker lige skulle falde på plads i forhold til spilleres form og skadessituationer.

Tirsdag kan det vise sig at have været en klog beslutning af den danske landstræner. Således meldes Union Berlin-keeperen Frederik Rønnows VM-chancer stadig åbne.

På et Union Berlin-pressemøde gav klubbens manager, Urs Fischer, en opdatering på Rønnows skade, og det ser umiddelbart lyst ud for den danske keeper.

– Frederik Rønnow bliver ikke klar til onsdagens kamp mod Augsburg. Jeg håber dog på, at ‘Freddie’ er klar til VM, og det er der stadig håb for.

Meldingen kommer efter, at Frederik Rønnow i den forgangende uge pådrog sig en muskelskade i klubbens europæiske opgør mod belgiske Union Saint-Gilloise. Rønnow blev meldt ude på ubestemt tid.

Åh nej: Rønnow skadet kort før VM-udtagelse – de næste dage bliver afgørende

Kasper Hjulmand kunne på gårsdagens præsentation af Danmarks trup fortælle, at de fem manglende pladser i truppen fyldes ud i løbet af denne uge.

Den endelige VM-trup skal være offentliggjort senest den 13. november 2022.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer