VM 2022

1 min læsningMedie: Brøndby er endnu ikke i dialog med profil om kontraktforlængelse – har kontraktudløb til sommer

En af Brøndbys store profiler de seneste par sæsoner står over for kontraktudløb til sommer, men klubben har endnu ikke henvendt sig om en forlængelse.

1 min læsning
Brøndby har endnu ikke henvendt sig til Simon Hedlund om en kontraktforlængelse - har kontraktudløb til sommer.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Simon Hedlund har været en af de store profiler på Vestegnen de sidste par sæsoner.

Og derfor ville det da heller ikke overraske, hvis man fra klubbens side kunne have en interesse i at beholde den 29-årige svensker i klubben en rum tid endnu.

Men selvom Hedlund har kontraktudløb allerede til sommer, så har svenskeren endnu intet hørt fra klubben i forhold til hans kontraktsituation. Det skriver Ekstra Bladet.

Det er dog ikke noget, der stresser Hedlund, som føler, at han befinder sig i en fin situation for nu.

– Jeg har intet hørt fra Brøndby på nuværende tidspunkt. Men jeg kender heller ikke til klubbens planer, efter man har fået nye ejere.

– Vil Brøndby forlænge, må vi tage snakken derfra. Min familie trives rigtig godt i København.

Officielt: Brøndby ansætter ny Head of Coaching i Brøndby Masterclass

Ifølge Hedlund, der altså står til frit at kunne forhandle kontrakt med andre klubber efter nytår, er der foreløbigt ingen interesserede klubber, der har henvendt sig.

Brøndby befinder sig i skrivende stund på en skuffende 10.plads i Superligaen. I de første 16 runder af turneringen har Simon Hedlund været på banen i 13 kampe, hvor det er blevet til to mål og to assists.

Hedlund skiftede til Brøndby fra Union Berlin i januar 2019. Siden da har svenskeren i alt spillet 146 kampe for klubben, hvor det er blevet til 27 mål og 44 assists.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer