VM 2022

2 min læsningOfficielt: Brøndby ansætter ny Head of Coaching i Brøndby Masterclass

Brøndby IF offentliggør mandag formiddag, at klubben har fundet den nye mand, der skal stå i spidsen for Masterclass.

2 min læsning
Ny Head of Coaching i Brøndby Masterclass. Bjørn Holm. Superligaen
Foto: Brondby.com

Brøndby IF har fundet manden, der nu skal være Head of Coaching i Brøndby Masterclass.

Navnet på den ny mand i spidsen for Masterclass er Bjørn Holm, som tiltræder stillingen efter Klavs Rasmussen, som for blot nogle uger siden blev fyret efter fire år i jobbet.

Det skriver Brøndby på sin hjemmeside.

Medie: Brøndby fyrer Masterclass-chef

Bjørn kommer fra en stilling som ungdomsudviklingstræner i netop Brøndby Masterclass, som han har haft siden i sommer, og nu får han altså ansvaret som Head of Coaching.

Talentchef i Brøndby Masterclass, Christian Larsen, fortæller:

– Først og fremmest er vi glade for at kunne tilknytte Bjørn i rollen som Head of Coaching. Bjørn er allerede i Masterclass, hvor han kommer fra en stilling som ungdomsudviklingstræner.

– Bjørn er en stærk profil på både det faglige og menneskelige. Han er inde i dagligdagen og retningen, så vi kan sætte yderligere skub i udviklingen både på den korte og længere bane.

Bjørn Holm er ny Head of Coaching i Brøndby Masterclass. Foto: Brøndby.com

Selv glæder Bjørn sig til at udvikle det arbejde, der allerede er gjort.

– Jeg er glad for at få muligheden for at at træde ind i stillingen som Head of Coaching og er ligeledes glad for den tillid, klubben viser mig. Jeg glæder mig enormt meget til at videreføre og selvfølgelig udvikle på det flotte arbejde, der allerede er gjort i Brøndby Masterclass.

– Jeg er ydmyg overfor det fællesskab, jeg er en del af, og bevidst om den betydning talentudvikling og Masterclass har for klubben, dens historik og DNA.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer