VM 2022

1 min læsningÅh nej: Rønnow skadet kort før VM-udtagelse – de næste dage bliver afgørende

Union Berlin meddeler, at Frederik Rønnow er ude på ubestemt tid, men det er endnu uvist, om VM er i fare for den danske keeper.

1 min læsning
Soccer Football - Bundesliga - Eintracht Frankfurt v 1. FC Union Berlin - Deutsche Bank Park, Frankfurt, Germany - October 1, 2022 1. FC Union Berlin's Frederik Ronnow REUTERS/Heiko Becker DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND/OR QUASI-VIDEO.

Der er efterhånden kun to ugers tid til, at det går løs med VM 2022 i Qatar.

Og i den forbindelse kan en skade være afgørende for, om en given spiller bliver udtaget til VM-truppen eller ej. Og det er nu blevet tilfældet for danske Frederik Rønnow.

Den danske Union Berlin- og landsholdsmålmand er netop blevet meldt ude på ubestemt tid. Det skriver Union Berlin på sin hjemmeside.

– De næste dage kommer til at vise, om Rønnow bliver fit til VM. Jeg håber naturligvis for ham, at han bliver klar. En ting er dog sikkert, Rønnow bliver ikke klar til Freiburg (13. november red.), lyder det fra cheftræner Urs Fischer.

Udmeldingen kommer som følge af den skade, han pådrog sig i torsdagens kamp i Europa League. Her spillede den danske keeper en halvleg i 1-0 sejren ude mod Royal Union Saint Gilloise.

Nyheden fra den tyske hovedstad kommer blot to dage før Kasper Hjulmands VM-udtagelse. Dermed må skaden siges at falde på et yderst uheldigt tidspunkt for Frederik Rønnow og for Kasper Hjulmand.

Svære valg for Hjulmand: Danske angribere netter i Bundesligaen

Frederik Rønnow var en del af den seneste landsholdssamling, men fik ingen spilletid i kampene mod Kroatien, Frankrig.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer