VM 2022

3 min læsningSvend Graversen om Europa League-lodtrækning: En svær og spændende opgave

Det bliver en svær opgave for FC Midtjylland, når de møder Sporting i Europa League. Det fortæller sportschef Svend Graversen.

3 min læsning
FC Midtjylland Svend Graversen Europa League Sporting
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

FC Midtjylland fandt mandag eftermiddag sin kommende modstander i Europa Leagues knockout-runder.

Og her var det portugisiske Sporting, der blev hevet op af bowlen sammen med de forsvarende sølvvindere fra Superligaen.

Og det bliver en ordentlig mundfuld for de midtjyske ulve, hvis man spørger klubbens sportschef, Svend Graversen.

Efter dagens Europa League-lodtrækning har Graversen sat nogle ord og perspektiver på FCMs kommende modstandere fra Portugal. Det gør han på klubbens hjemmeside.

– Der var mange dygtige hold, vi kunne trække, og det her var absolut en af dem. Det bliver en svær og spændende opgave, som ligger og venter. I denne sæson har vi set, hvor gode Benfica er, der ligger suverænt nummer 1 nede i Portugal. Vi er klar over, at det er en stærk række, og nu skal vi møde endnu et dygtigt mandskab dernede fra.

– Sporting har mange store europæiske meritter, og der er ingen tvivl om, at det bliver en svær opgave. Det glæder vi os til, og det bliver utroligt fedt, siger Svend Graversen.

Fotos: Fabrice Coffrini/AFP/Ritzau Scanpix

– Vi er blevet et mere erfarent europæisk hold, og jeg tror på, at vi kan tage vores tidligere oplevelser med ind til kampen mod Sporting. Sidste år spillede vi lige op med et godt Braga-hold, mens vi i år må erkende, at vi blev overmatchet mod Benfica. Men det er de fleste klubber blevet.

– Nu skal vi have sat os ned og kigget på Sporting. Det er klart, at når man ligger nummer 33 på den europæiske rangliste, er der tale om et dygtigt hold, som har været i Champions League eller Europa League i mange år. Det ville dog have været tilfældet, ligemeget hvem vi havde trukket, så det bliver en utroligt spændende opgave.

Europa League lodtrækning: FC Midtjylland møder portugisere – enormt danskeropgør venter

FC Midtjyllands fortsatte Europa League-eventyr starter op i løbet af februar 2023.

Her møder FC Midtjylland portugisiske Sporting Lisabon i første opgør den 16. februar på udebane i Portugal på Estádio José Alvalade.

Returopgøret mellem FC Midtjylland og Sporting Lisabon afvikles den 23. februar på MCH Arena i Herning.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer