VM 2022

2 min læsningEuropa League lodtrækning: FC Midtjylland møder portugisere – enormt danskeropgør venter

Mandag var der lodtrækning til næste runde af Europa League, og her var flere storhold i bowlen sammen med danske FC Midtjylland. Få det fulde overblik over lodtrækningen til Europa League her.

2 min læsning
Europa League lodtrækning. Hvem mødes i Europa League?
Foto: Eric Gaillard/Reuters/Ritzau Scanpix

Mandag var der lodtrækning til første knockout-runde af Europa League. Og her var flere storhold med i bowlen.

I dagens lodtrækning var det holdene, der endte på andenpladsen i Europa League-gruppespillet, som blev parret med holdene, der endte på en tredjeplads i Champions League-gruppespillet.

Her var danske FC Midtjylland at finde blandt holdene, da ulvene gik videre på en andenplads i Europa League-gruppen. Og for Albert Capellas’ mandskab var det på forhånd sikkert, at det ville blive en modstander af en vis kaliber.

Få det fulde overblik over Europa League-lodtrækningen herunder

Lodtrækningen blev dog overskygget, da der i første kamp kom to kæmpeklubber op af bowlen. Således byder Europa League på et enormt danskeropgør mellem Andreas Christensens FC Barcelona og Christian Eriksens Manchester United.

FC Midtjylland kunne ånde en smule lettet op, da de blev trukket op af bowlen sammen med portugisiske Sporting Lisabon. Ser man på andre mulige modstander, kan dette med rette betegnes som en udemærket lodtrækning for FC Midtjylland sportsligt set.

Se resultatet af lodtrækningen: Disse hold mødes i Europa League-playoffrunden

1. FC Barcelona – Manchester United
2. Juventus – Nantes
3. Sporting – FC Midtjylland
4. Shakhtar Donetsk – Stade Rennes
5. Ajax – Union Berlin
6. Bayer Leverkusen – AS Monaco
7. Sevilla – PSV Eindhoven
8. RB Salzburg – AS Roma

Vildt drama: FC Midtjylland vinder og spiller sig videre i Europa League

Dermed er de første otte kampe i Europa League på plads. Europa League-kampene finder sted i løbet af februar 2023. Her spilles første opgør den 16. februar, mens returopgørene afvikles den 23. februar.

Foruden de 16 hold, der var med i bowlen til dagens lodtrækning, er yderligere otte hold ligeledes stadig med i turneringen – nemlig holdene der spillede sig videre på Europa League-gruppespillets førstepladser.

Her finder man holdene; Arsenal, Fenerbache, Betis, Union Saint-Gilloise, Real Sociedad, Feyenoord, Freiburg og Ferencvaros. Disse hold vil være med ved næste lodtrækning, efter de første playoffkampe er afgjort.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer