VM 2022

2 min læsningSkuffet AGF-profil efter uafgjort i Viborg: Vi overlader for meget til Viborg i anden halvleg

AGF-målmand Jesper Hansen ærger sig over, at aarhusianerne ikke forsatte de gode takter fra første halvleg efter pausen imod Viborg.

2 min læsning
Jesper Hansen AGF Viborg 1-1
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

AGF gæstede søndag eftermiddag Superligaens andenplads fra Viborg, som før opgøret endnu ikke havde tabt på hjemmebane i denne sæson.

Og det faktum står stadig ved magt efter opgøret, der endte 1-1, efter AGF ellers havde en føring på 1-0 langt hen i kampen.

Og det skuffer AGF-målmanden Jesper Hansen, der ellers følte, at AGF havde godt styr på Viborg i første halvleg. Det fortæller han på klubbens hjemmeside.

Desværre mente AGF’eren, at holdet ikke formåede at tage de gode takter fra første halvleg med sig ind i anden halvleg.

– Jeg er skuffet over, at vi ikke kan gennemføre det gode spil fra første halvleg imod Viborg i anden halvleg, hvor de så får udlignet, og det så desværre kun bliver til ét point.

– Jeg havde en fin følelse derinde af, at det var i dag, at Viborg skulle tabe på hjemmebane i den her sæson. Men vi overlader desværre lidt for meget spil og lidt for mange chancer til Viborg – især til sidst. Vi får ikke spillet os ligeså godt op på deres halvdel i anden halvleg.

– Viborg får lidt for meget boldbesidelse, og vi kommer til at falde lidt for meget. Det er ærgerligt, at vi ikke kan strikke en ligeså god anden halvleg sammen, som det var tilfældet i første halvleg.

Uwe Rösler trods fremgang: Vi skal kunne holde niveau i 90 minutter

Kampen endte som bekendt 1-1, hvilket gør, at Viborg fastholder en flot andenplads i Superligaen, mens AGF fortsat befinder sig udenfor det forjættede top 6 i en utrolig tæt Superliga-kampagne.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer