VM 2022

1 min læsningUwe Rösler trods fremgang: Vi skal kunne holde niveau i 90 minutter

AGF måtte for tredje gang i fire kampe nøjes med uafgjort, og nu skal holdet snart lære at spille godt i en hel kamp, slår cheftræneren fast.

1 min læsning
Uwe Rösler jublede foran Lyngby-bænken viser nye billeder
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

AGFs indsats mod Viborg var god.

… i store dele af kampen mod Viborg, der endte 1-1. Men ifølge AGF’s cheftræner Uwe Rösler skal spillerne være bedre til at holde niveau over en hel kamp.

– Vi skal spille i alle 90 minutter, som vi spillede i første halvleg. Når modstanderne skaber pres på os, skifter ud og finder mere energi, skal vi stadig turde dominere og spille med selvtillid.

– Vi er på rette vej, men vi kan ikke holde niveauet over 95 minutter, sagde Uwe Rösler efter kampen, hvor AGF kom foran på et mål af Patrick Mortensen i første halvleg.

– Vi vidste, at det ikke ville være nok med et mål her. Kunne vi have scoret til 2-0, havde det været nok (til sejren, red.). I anden halvleg skabte Viborg mere, og vi gik fra at have en boldbesiddelse på 60% til 40%.

AGF spiller torsdag på hjemmebane i Pokalen mod FC Nordsjælland og slutter efterårssæsonen mod F.C. København i næste weekend.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer