VM 2022

2 min læsningMedie: Brøndby fyrer Masterclass-chef

Brøndby har eftersigende fyret Klavs Rasmussen, som har besat stillingen som head of coaching i Masterclass siden 2018.

2 min læsning
Brøndby Logo
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Dagen efter et skuffende 4-0 nederlag til Aarhus Fremad er det kommet frem, at Brøndby har valgt at fyre en af de øverste personer i klubbens talentsystem, Masterclass.

Klavs Rasmussen, der siden 2018 har stået i spidsen for Masterclass som head of coaching, skal angiveligt være færdig i klubben.

Det afslører Ekstra Bladet torsdag morgen.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger har der internt været et anstrengt klima omkring Klavs Rasmussen, hvilket nu skal have ledt til, at samarbejdet mellem parterne er ophørt.

Der har angiveligt været utilfredshed med måden, hvorpå Rasmussen har ledet Masterclass, hvilket blandt andet har ført til, at op imod ti trænere på forskellige niveauer har valgt at stoppe som trænere i klubben i løbet af sommeren.

Som head of coaching har Klavs Rasmussen blandt andet haft ansvaret for, at Masterclass har haft de rigtige og dygtigste trænere omkring klubbens unge talenter, således klubben via Masterclass har kunnet udvikle talenter til Brøndbys Superligatrup.

Se Listen: Her er Brøndbys tre største pokalchok i historien

Ekstra Bladet har ifølge oplysningerne haft kontakt til Klavs Rasmussen, som i første omgang ikke ønskede at kommentere på historien, men har bedt om en tænkepause. Han har siden ikke været kontaktbar.

Mediet har ligeledes forsøgt at få kontakt til Brøndby, som heller ikke ønsker at udtale sig.

Klavs Rasmussen blev ansat tilbage i 2018 af den daværende sportsdirektør i Brøndby, Troels Bech, og har dermed haft lidt over fire år i stillingen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer