VM 2022

2 min læsningEfter lodtrækning: FC Midtjylland møder portugisisk storklub

FC Midtjylland var med ved lodtrækningen til næste runde af Europa League. Se hvem FC Midtjylland møder i næste runde af Europa League her.

2 min læsning
Hvem møder FCM i Europa League?
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

FCM var med ved mandagens lodtrækning i Europa League – og nu kender ulvene deres modstander i det første sæt af knockout-kampe i turneringen.

FC Midtjylland kunne på forhånd vide sig sikre på, at der med al sandsynlighed ventede stor modstand efter gruppespillet. Og det er da også en europæisk gigant, ulvene står overfor.

Se hvem FC Midtjylland møder i næste runde af Europa League efter reklamen

Hvem møder FC Midtjylland i Europa League?

FC Midtjylland kom nemlig op af den berømte bowle sammen med portugisiske Sporting Lisabon. Ser man på andre potentielle modstander, må det dog siges at være en godkendt modstander for FCM.

Sporting Lisabon er i skrivende stund placeret son nummer fem i den bedste portugisiske liga – blot fire point efter FC Porto, som indtager ligaens andenplads bag SL Benfica.

FC Midtjyllands fortsatte Europa League-eventyr starter op i løbet af februar 2023. Her møder man Sporting Lisabon i første opgør den 16. februar. Første opgør bliver på udebane i Portugal på Estádio José Alvalade.

Returopgøret mellem FC Midtjylland og Sporting Lisabon afvikles den 23. februar på MCH Arena i Herning.

Vildt drama: FC Midtjylland vinder og spiller sig videre i Europa League

Der er fortsat 24 hold tilbage i turneringen. I første omgang mødes 16 af holdene, to og to, over to indbyrdes opgør.

Det er holdene, der blev nummer 3 i Champions League-gruppespillet, og dermed blev degraderet til turneringen, der møder andenpladserne fra Europa League-grupperne.

Få det fulde overblik over dagens lodtrækning til den næste runde af Europa League HER.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer