VM 2022

1 min læsningMedie: Chelsea-profil kræver det dobbelte i løn

Jorginho stiller store økonomiske krav til Chelsea, hvis han skal forlænge sin kontrakt med klubben, som står til at udløbe til sommer.

1 min læsning
Jorginho kan snart være fortid i Chelsea
Foto: Glyn Kirk/AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Der kan snart vente Chelsea noget af et oprydningsarbejde på den centrale del af midtbanen, da spillere som N’Golo Kanté og Jorginho til sommer står til at have kontraktudløb med klubben.

Begge spillere står derfor frit til at kunne forhandle med andre klubber fra årsskiftet, og her har flere medier allerede berettet om, at FC Barcelona skulle være interesserede i dem begge.

Nu melder det catalanske medie SPORT ydermere, at Jorginho skulle kræve det dobbelte af sin nuværende lønpakke, hvis han skal forlænge sin kontrakt med Chelsea, hvor han har været siden 2018 efter skiftet fra Napoli.

Her er det i skrivende stund blevet til 205 kampe for den brasilianskfødte italiener, der har høstet store triumfer i klubben med Champions League-trofæet i 2021 som den største bedrift.

Helt konkret skulle den 30-årige midtbaneprofil kræve 102 millioner kroner hver sæson, hvis han skal forlænge sit ophold med Chelsea, der gerne ser en forlængelse falde på plads.

Dog skulle klubben ikke være indstillede på at fordoble Jorginhos løn.

Officielt: Chelsea-back misser VM

Chelsea spiller søndag lidt af et brag, når Arsenal gæster Stamford Bridge klokken 13:00 i en kamp, som man kan følge på See og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer