VM 2022

1 min læsningHighlights: Arsenal sejrede sig til tops mod Chelsea i søvndyssende derby

Arsenal er tilbage på Premier Leagues førsteplads, efter man søndag eftermiddag nedlagde tamme Chelsea på udebane.

1 min læsning
Chelsea tørner sammen med Arsenal søndag i Premier League
Foto: Hannah Mckay/Reuters/Ritzau Scanpix

Der var tidligt søndag eftermiddag dømt London-derby i Premier League, da Chelsea tog imod Arsenal på Stamford Bridge. Her jagtede værterne vitale point for at forblive omkring topstriden i ligaen, mens Arsenal med en sejr igen ville overhale Manchester City og overtage førstepladsen.

Det var dog som om, at Chelsea aldrig rigtig dukkede op på hjemmebane, hvor man overlod det meste af initiativet og kampen til sine rivaler, der fordelt på spil og chancer helt fortjent sejrede sig til tops i ligaen.

Således blev Gabriel Magalhães mål efter et hjørnespark midtvejs i anden halvleg nok til at sikre Arsenal alle tre point i et søvndyssende London-derby med en del intensitet, men med manglende nerve og lyst til at spille fodbold for hjemmeholdet.

Du kan finde kampens enlige scoring nederst i artiklen.

Chelsea 0-1 Arsenal (Gabriel Magalhães, 63′):

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer