VM 2022

2 min læsningFCK-træner inden Lyngby: Det kommer ikke af sig selv

Jacob Neestrup forventer ikke, at Lyngby Boldklub bliver en walkover, selvom oprykkerne fortsat har deres første sejr til gode i Superligaen.

2 min læsning
Jacob Neestrup
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

15 superligakampe og nul sejre.

Det er fakta for Lyngby Boldklub i denne sæson, der i sommer rykkede op til landets bedste række efter man havde sikret sig andenpladsen i NordicBet Liga.

Søndag eftermiddag venter der så De Kongeblå et svært udebaneopgør mod F.C. København i Parken, hvor modstandernes træner Jacob Neestrup dog ikke forventer en walkover. Det fortæller han til F.C. Københavns hjemmeside:

– Det er først og fremmest de tre point, der tæller for os i forhold til vores mål om, at vi skal være inden for rækkevidde af mesterskabet, når vi starter foråret, indleder Jacob Neestrup og fortsætter:

– Det kommer ikke af sig selv, for Lyngby er et bedre hold, end deres pointsnit viser denne sæson. De har haft mange helt lige kampe, der er tippet mod dem, og det er også lidt tilfældigt, at de ikke har vundet et par af kampene.

Trupnyt: F.C. København stadig plaget af skader mod Lyngby – profil ude med karantæne

– For at slå dem skal vi derfor fortsætte den opadgående kurve, jeg synes, vi er inde i, lyder det fra Jacob Neestrup, der har vundet to ud af fem kampe i Superligaen i spidsen for FCK.

Kampen mellem F.C. København og sejrsløse Lyngby begynder søndag eftermiddag klokken 16:00 og kan følges direkte på 6’eren og discovery+.

Herefter venter der inden VM-slutrunden de forsvarende mestre et pokalopgør på udebane mod Thisted onsdag den 9. november, hvorefter AGF tager imod på Ceres Park søndag den 13. november.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer